Thursday, January 20, 2011

bicara potrait


dengan nama Allah Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang

kenapa potrait?dengan gambar..sejuta makna boleh diluah..dengan gambar..kita memahami maksud penyampaian orang..ramai yang saya kenali gemar berbicara dengan gambar..saya juga mentafsir gambar dengan pelbagai cerita..seperti juga gambar di bawah ini..adakah ini kawasan perumahan..atau kah kawasan pelancongan..

kisah sedih..kisah gembira..kisah cinta..kisah kasih..semua boleh terlakar hanya dengan satu gambar..dan saya suka menyebutnya sebagai potrait..kerana pada saya..potrait lebih membawa banyak kesan..pada jurufoto2 di luar sana..kalau saya salah..sila betulkan ye..hee..saya budak baru belajar..kalau salah,tolong betulkan.. sila jangan marah ye..=]..saya belajar dari kesilapan..moga cepat ingat dan langsung tidak lupa..




apa yg saya bebelkan ini?kerana saya terpesona melihat keindahan gambar yang disnap oleh kenalan2 alam maya saya..dengan kamera,mereka membuka mata manusia melihat keindahan agama suci Islam ini..dengan kamera juga..mereka mentafsir sesuatu makna..tahniah untuk live your seoul, violet biru dan marnilam..capture2 dr mereka memang sangat menarik..itu baru tiga orang..ramai lagi yang berbakat..kadang-kadang rasa ingin menjadi seperti mereka..

..salam ukhuwah dari saya..

p/s:kadang2 impian boleh membawa kepada realiti..

2 comments:

  1. sukanya violet biru sggh komen di sini..=]..suka gambar2 kamu..

    ReplyDelete

 

web site traffic statistics
Palm Harbor Florida Dating